صنایع غذایی قدس خراسان (رب گوجه فرنگی،کمپوت،کنسرو،مربا و سس)به مالکیت حسین اسدی هاشمی در سال 1352 با 32 کارگر در سالنی به مساحت 2400 مترمربــع با ظرفیت 200 تن تولید سالیانه 7نوع کمپوت و کنسرو فعالیت خود را در گلشهر مشهد آغاز نمود . در سال 1364 محل جدید و فعلی کارخانه قدس خراسان به مساحت 3هکتار با بیش از 8000 متر مربع سالن تولید واقـع در کیلومتـــر 20 جاده قوچان مقابــل نیروگاه طوس افتتــاح گردید . این شرکت پس از گذشت 40 سال فعالیت در عرصه تولید صنایع غذایی با استفاده از مواد اولیـه مرغوب و استاندارد با بهره گیری از ماشین آلات و تکنولوژی روز زیر نظر متخصصین بهداشت و مهندسین تولید تحت امر مدیرانی متعهد و مشتری مدار موفق به افزایش تولید به میزان 4350 تن ظرفیت اسمی سالانه انـــواع محصولات غذایـــی شامــل؛ 7 نوع کنسرو ، 2 نوع کنسرو گوشتی ، 5 نوع کمپوت 6 نوع مربا ، 4 نوع سس و 3 سایز رب گوجه فرنگی در بسته بندی های متنوع گردیده است که این رشد کمی با در نظر گرفتن ارتقاء سطح کیفی و ارزش غذایی محصولات تولیدی همراه بوده است.این شرکت مفتخــــــر است به نشــــان ملــی استـــاندارد و همچنین اخذ گواهینامه های بین الملـلی ISO 22000، ISO18001, ISO14001وHACCP مؤید این تلاش خستگی ناپذیر می باشد.